header

UW MINI-CONCESSIE IN herentals.

Onze modellen.

Last Viewed
Bewaard

MINI ACCESSOIRES.

Nothing beats the original. Originele MINI Accessoires zijn speciaal voor uw MINI ontworpen- van persoonlijke stijlaccenten tot praktische extra's. 

MINI CAR CARE: 3 + 1

MINI Car Care.

Met de lente breekt de mooiste tijd van het jaar aan. Bereid jouw MINI voor op de zonnige dagen met de MINI Car Care Producten. MINI Autoshampoo, MINI Velgenreiniger… alles om jouw MINI te laten schitteren als nooit tevoren.

Actie zomerbanden. 	3 + 1 gratis. *

Actie zomerbanden. 3 + 1 gratis. *

Hoge temperaturen, stevige regenbuien ? Rij veilig en zorgeloos de zomer tegemoet met MINI Zomerbanden, ontworpen voor een optimale grip en een kortere remafstand. Dankzij onze 3 + 1 actie, is het nu het moment om jouw zomerbanden te wisselen. Natuurlijk alleen maar de beste merken zoals Bridgestone, Pirelli en Michelin. Rijplezier gegarandeerd.

*Actie Zomerbanden enkel geldig bij deelnemende MINI Partners tot en met 31/05/2022.

MINI Fietsendrager, mooi meegenomen.

MINI Fietsendrager, mooi meegenomen.

Zin om er met de fiets op uit te trekken, alleen of met vrienden? Koop nu een MINI Fietsendrager en krijg er een gratis Fietsendrager Accessoire* naar keuze bovenop, zoals een MINI Transporttas, MINI Oprijrail, MINI uitbreiding voor een 3de fiets...

*De actie is geldig van 21/03/2022 t.e.m. 31/05/2022 op de MINI Fietsendragers Compact en PRO 2.0. Bij aankoop van een Fietsendrager Compact of PRO 2.0 krijgt elke klant één fietsendrageraccessoire naar keuze. De klant kan kiezen uit volgende fietsendrageraccessoires: MINI Uitbreidingsset 3de fiets Pro 2.0, MINI Transporttas, MINI Oprijrail, MINI Kofferset of MINI Fatbike-wielkappen. Volgens beschikbaarheid en zolang de voorraad strekt. Actie is niet cumuleerbaar met andere lopende promoties. Actie enkel geldig bij deelnemende MINI Partners tot en met 31/05/2022.

https://shop.mini.be/nl/accessoires/smart-travelling

MINI Teleservices, ALTIJD OP DEZELFDE GOLFLENGTE.

Stel je voor: een auto die perfect weet wanneer je best op onderhoud gaat, je dit ook vertelt én zorgt dat je meteen gecontacteerd wordt voor een afspraak. Dat is waar MINI Teleservices voor staat. Speciale sensoren checken je MINI permanent en kunnen automatisch precieze gegevens doorsturen naar je MINI Partner indien nodig. Je blijft op elk moment verbonden. Het enige wat jij hoeft te doen is rijden – en genieten van elke kilometer met je MINI.

MAAK JE VERTROUWDE MINI NOG MOOIER.

Oude liefde roest niet. Met Originele MINI Accessoires houd je het vuur tussen jou en je MINI brandend. Kies uit een hele waaier aan mogelijkheden. Allemaal met liefde gemaakt, helemaal op maat van jouw MINI en met kennis van zaken geplaatst door uw Erkende MINI Service Partner.

JOHN COOPER WORKS: GEEF JE MINI NOG MEER PIT.

Met John Cooper Works doet je MINI niet alleen jouw hart sneller slaan. 50 jaar passie voor autosport uit zich in een ongeëvenaarde kwaliteit en veiligheid. Want: geproduceerd en getest volgens rigoureuze normen. Goed om de klank, prestaties en het rijgedrag van je MINI naar ongekende hoogten te tillen.

DE MINI LIFESTYLE COLLECTION.

Dat typische MINI gevoel vind je niet enkel terug achter het stuur. De MINI Lifestyle Collection 2021 is een speeltuin voor de MINI liefhebber, met MINI customized trolleys, draagtassen, drinkbussen, caps, shirts, tot zelfs een MINI slabbetje voor de kleinsten! Ideaal om te hebben… of te krijgen.