header

UW MINI-CONCESSIE IN herentals.

Onze modellen.

Last Viewed
Bewaard

nieuws & events.

MINI Fan & Track Day.

MINI Fan & Track Day.

Na een afwezigheid van bijna 3 jaar, komt de MINI Fan & Track Day terug op 22 mei 2022 voor een vijfde editie. Ook dit jaar staat MINI plezier voor jong én oud centraal. Naast de mogelijkheid om met je eigen MINI op het circuit te gaan of plaats te nemen als passagier bij een professionele piloot, zullen er opnieuw tal van activiteiten zijn voor de jongsten onder ons. Zo zal je onder andere ook kunnen kennis maken met de 100% elektrische MINI tijdens een unieke MINI Electric ervaring of wat denk je van een virtuele uitdaging op de race simulatoren? Adrenaline verzekerd!

MINI JCW TRACK EXPERIENCE 2022

MINI JCW TRACK EXPERIENCE 2022.

Ook in 2022 krijgen de liefhebbers van de sportiefste MINI’s de kans om het MINI John Cooper Works gamma te ontdekken op het Circuit van Zolder tijdens de MINI John Cooper Works Track Experience. Deze ultieme experience zullen jullie kunnen ervaren op volgende data: 17 maart, 7 april, 12 mei, 29 mei (voormiddag), 2 juni, 29 september, 13 oktober en 10 november. Tot dan!

https://www.mini.be/nl_BE/home/news/new-mini-app.html

5 REDENEN OM DE NIEUWE MINI APP METEEN TE DOWNLOADEN.

Het is zover. Jij kan nu de gloednieuwe MINI app downloaden. Met z’n schitterende design en nieuwe features zijn jij en je MINI meer dan ooit verbonden. Met elkaar én met de digitale wereld. En dat volledig naadloos. We geven je alvast een paar highlights mee.